Τρίτη 27 Μαΐου 2014

με τα πινέλα μου δημιουργώ!!!

οι μαθητές της κόκκινης ξυλομπογιάς με τα πινέλα και τις τέμπερες τους ζωγράφισαν σε καμβάδες διαστάσεων 50Χ70 και δημιούργησαν 11 πρωτότυπα έργα!!!!απολαύστε τα!!!!!












Τρίτη 20 Μαΐου 2014

τρισδιάστατη ισορροπία!

οι μαθητές της κόκκινης ξυλομπογιάς έφτιαξαν απο χαρτόνια που πριν είχαν βεβαίως ζωγραφίσει με υπέροχα σχέδια τρισδιάστατα χάρτινα γλυπτά!ένα παιχνίδι ισορροπίας και χρώματος!











Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

οι ονειρικές εικόνες του Marc Chagall!




αυτή τη φορά οι μαθητές της κόκκινης ξυλομπογιάς συνάντησαν τον ρώσο ζωγράφο Marc Chagall.......


 ......οι ονειρικές και τρυφερές εικόνες του ζωγράφου γεμάτες αναμνήσεις απο την προσωπική του ζωή συγκίνησαν πολύ τα  παιδιά που  ταξίδεψαν μαζί του παρέα με τα χρώματα και τις ιστορίες του!!!










Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας!!!!!!

οι μαθητές της κόκκινης ξυλομπογιάς έφτιαξαν κουκουβάγιες!!!!διασκεδαστικοι χαρακτήρες,εξωφρενικά χαρακτηριστικά..σίγουρα θα βρείτε και εσείς κάποια που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας!!!!!!!!!!!
αλήθεια...ποια είναι η αγαπημένη σας?????







 

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ολίγον απο ζωγραφική!

οι μαθητές της κόκκινης ξυλομπογιάς ζωγράφισαν μια σύνθεση εκ του φυσικού..τι σημαίνει αυτό...??
φτιάξαμε μια σύνθεση απο μερικά αντικείμενα και οι μικροί μας ζωγράφοι έπρεπε να παρατηρήσουν καλά τα σχήματα,τα χρώματα,τις αναλογίες,τα φώτα και τις σκιές!δύσκολη δουλειά αλλά τα παιδιά τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά!!





Τρίτη 6 Μαΐου 2014

μια βόλτα στο λούνα παρκ!!!!!

οι μαθητές της κόκκινης ξυλομπογιάς τρελαίνονται για βόλτες και παιχνίδια στο λούνα παρκ γι'αυτό χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και χρησιμοποιώντας πάλι μόνο τα βασικά σχήματα κύκλο,τρίγωνο,τετράγωνο και ορθογώνιο διασκέδασαν στο εργαστήρι φτιάχνοντας το δικό τους ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
 κολαζ  χαρτιά γλασέ.κόλα,ψαλίδι

 








Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ανοιξιάτικη πρωτομαγιά!

σήμερα μια ηλιόλουστη μέρα ιδανική για να ευχηθούμε καλό μήνα και για όσους δεν κατάφεραν να ¨πιάσουν¨ τον Μάη και να φτιάξουν ένα στεφάνι με πραγματικά δροσερά λουλούδια η κόκκινη ξυλομπογιά σας φτιάχνει ένα με χρωματιστά γκοφρέ λουλούδια!εύκολη κατασκευή και γρήγορη που μπορεί να διακοσμήσει το χώρο σας για πολλούς μήνες!!!!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...