Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ας γνωριστούμε καλύτερα ή αλλιώς to know as better!!

η κόκκινη ξυλομπογιά ξεκίνησε το διαδυκτιακό της σπιτάκι τον Οκτώβρη του 2013 χωρίς την κατάλληλη τεχνογνωσία!δηλαδή το blog ήταν ένα άγνωστο εντελώς πεδίο αλλά η ανάγκη της να μοιραστεί όλες τις δράσεις,ιδέες,ζωγραφικές,κατασκευές κλπ,κλπ, με έναν κόσμο που ενδιαφερόταν για τη δουλειά της την έσπρωξε να φτιάξει το kokkiniksilompogia.blogspot.gr και παρόλο που έχει διάφορες ελλείψεις το διασκεδάζουμε πλέον πάρα πολύ!!!

η κόκκινη ξυλομπογιά λοιπόν είναι
 ο Σταύρος και η Μαργαρίτα!!



  είμαστε και οι 2 ζωγράφοι, απόφοιτοι της καλών τεχνών και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαστε με τα παιδιά παιζοντας μαζί τους με τα χρώματα!!!έχουμε μικρούς και μεγάλους.μικρότερους και μεγαλύτερους μαθητές και πάντα γελαστούς!!! βεβαίως ζωγραφίζουμε και εμείς οι ίδιοι και ελπίζουμε σε λίγο καιρό να μπορέσουμε εκτός απο την δουλειά των μαθητών μας να σας δείξουμε ολοκληρωμένα και την προσωπική μας δουλειά!

άλλο ένα εκολαπτόμενο μέλος της κόκκινης ξυλομπογιάς είναι και ο μικρούλης εδώ κάτω αλλά γιάυτόν θα πούμε μια άλλη φορά!!!






αυτά τα ολίγα!και επειδή μας πήρε ενάμιση χρόνο για να γίνει αυτή η γνωριμία καλύτερα να σταματήσουμε εδώ και να ξεκινήσουμε να ζωγραφίζουμε!!!










3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ
    ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε για τις ευχές και τα ωραία σου λόγια!σου ευχόμαστε και εμείς καλή συνέχεια στην επίσης πολύ ωραία δουλειά που κάνεις με τους μαθητές σου και βεβαίως καλή ξεκούραση!

      Διαγραφή
  2. χαχαχχαα...............απιθανοι...........ααααααααααα γι αυτο λοιπον ολα αυτα τα υπεροχα καλλιτεχνηματα που δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν οι μικροι μας απ τους μεγαλους κ τρανους μπραβο σας παιδια ......εισαστε μοναδικοι .......κ στη γειτονια μας φυσικα ξεχωριζετε....καλη συνεχεια ...καλη υπομονη.........κ σας ευχομαι να μαθετε κ σεις πολλα απ τα παιδακια...καλο καλοκαιρι........θα σας "βλεπουμε" το καλοκαιρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...