Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

2 χρόνια κόκκινη ξυλομπογιά!

τσούκου τσούκου.....περάσανε 2 χρόνια!



 τον Οκτώβρη η κόκκινη ξυλομπογιά έγινε 2 χρόνων και είμαστε πολύ χαρούμενοι!πολλές αναρτήσεις(αν και δεν γίνονται πάντα με τον ρυθμό που θα θέλαμε) αρκετή δουλειά ακόμα να περιμένει υπομονετικά να εμφανιστεί,ιδέες,χειροτεχνίες........και φυσικά όλοι οι αναγνώστες μας που με τα σχόλια τους ενθαρύνουν και μας γεμίζουν χαρά!
είναι καιρός λοιπόν να αλλάξει λίγο και η εμφάνισή μας οπότε τις επόμενες μέρες, όσοι μας επισκέπτεστε συχνά,μην αλλάξετε σελίδα......θα είμαστε εμείς με λίγο διαφορετικο χρώμα!
αν βέβαια δεν μας αρέσει και πολύ το καινούριο μας ντύσιμο θα αλλάξουμε και θα βάλουμε τα παλιά μας!

για να γιορτάσουμε λοιπόν χαρίζουμε ένα απο τα σημειωματάρια που φτιάχνουμε για να γίνουν δωράκια στις γιορτές σε έναν ανάγνώστη μας!η μέθοδος γνωστή.....αφήστε ένα σχόλιο ή like στο blog ή στη σελίδα της κόκκινης ξυλομπογιάς στο facebook (kokkini ksilompogia) και την Τρίτη 18/11 θα ανακοινώσουμε τον τυχερό μας φίλο/φίλη! 


σας ευχαριστούμε πολύ!

5 σχόλια:

  1. Να είσαστε πάντα καλά και να μας χαρίζετε δημιουργικότητα, φαντασία και πολύ πολύ κέφι , μαζί με φανταστικές ιδέες. Χρόνια σας Πολλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στο blog σας να τα εκατοστήσει με όμορφες δημιουργίες και πολλά χαμόγελα!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια σας Πολλά!!!
    fb: Σεβαστούλα Ντάκουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα χιλιασετε.... Να συνεχισετε την υπεροχη δουλεια να εχουμε να κλεβουμε κι εμεις..! Σας νιωθω φιλους και ειμαι πολυ περηφανη για σας..... Χρονια δημιουργικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. yperoxo makari na ginei diko moy!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...